خواص سیب: سیب یکی از مشهورترین و سالمترین میوههای روی زمین محسوب میشود.
منشأ این میوه آسیای مرکزی است.
سیب مقدار زیادی فیبر، ویتامین C و آنتیاکسیدانهای مختلف دارد.
این میوه بسیار سیرکننده است و کالری کمی دارد.
بنابراین یک گزینه عالی بهعنوان میان وعده به شمار میرود.
مطالعات نشان میدهند که خوردن سیب برای سلامتی بدن فواید زیادی دارد.
میتوانید با سیب خام اسموتی و آبمیوه درست کنید.
در این مقاله بخش سلامت مجله خبری چشمک با خواص سیب و ارزش غذایی آن آشنا خواهید شد.
زمانی که به این خواص سیب پی ببرید، قانع میشوید که جمله: «هر روز سیب بخورید تا از مراجعه به پزشک بینیاز شوید» کاملا درست است.
مطلب مزتبط: ۱۰ خاصیت شگفت انگیز خوردن سیر با معده خالی
ارزش غذایی سیب
در ادامه ارزش غذایی یک عدد سیب خام متوسط با پوست آورده شده است.
- کالری: ۵۲
- آب: ۸۶ درصد
- پروتئین: ۰٫۳ گرم
- کربوهیدرات: ۱۳٫۸ گرم
- قند: ۱۰٫۴ گرم
- فیبر: ۲٫۴ گرم
- چربی: ۰٫۲ گرم
خواص سیب
سیب یکی از محبوب ترین میوه ها در جهان است و دلیل خوبی هم دارد.
نه تنها خوشمزه و همه کاره هستند، بلکه مملو از مواد مغذی هستند که به سلامتی بهتر کمک می کنند.
چه در حال حاضر از طرفداران این میوه هستید یا هنوز مطمئن نیستید، این مقاله به شما نشان می دهد که چرا خوردن هر روز یک سیب ایده واقعا خوبی است.
سرشار از مواد مغذی
سیب حاوی انواع ویتامین ها و مواد معدنی است که برای بدن ضروری است.
آنها منبع عالی ویتامین و آنتی اکسیدان هستند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
علاوه بر این، آنها حاوی پتاسیم هستند که به تنظیم فشار خون کمک می کند.
سیب ترکیبات گیاهی مختلفی دارد که مسؤول خواص این میوه هستند.
در ادامه به این ترکیبات اشاره شده است.
- کوئرستین: یک مادهی مغذی است که در بسیاری از مواد غذایی گیاهی وجود دارد.
بر اساس نتایج مطالعات انجام شده روی حیوانات، این ترکیب ممکن است خواص ضدالتهابی، ضدویروسی، ضدسرطانی و ضدافسردگی داشته باشد. - کاتچین: یک آنتیاکسیدان طبیعی است که به مقدار زیاد در چای سبز وجود دارد.
مطالعات حیوانی نشان دادهاند که این ترکیب عملکرد مغز و عضلات را بهبود میبخشد. - اسید کلروژنیک: این ترکیب در قهوه هم وجود دارد.
در بعضی از مطالعات نشان داده شده که اسید کلروژنیک در پایین آوردن قند خون و کاهش وزن مفید است.
حمایت از دستگاه گوارش
یکی از بزرگترین فواید سیب، فیبر غذایی بالای آن است.
این فیبرها با تنظیم حرکات روده و جلوگیری از یبوست به هضم سالم کمک می کنند.
بنابراین مصرف منظم سیب می تواند به عملکرد بهتر سیستم گوارش کمک کند.
مدیریت وزن
برای کسانی که سعی می کنند وزن خود را کاهش دهند یا حفظ کنند، سیب می تواند یک مکمل ارزشمند برای رژیم غذایی باشد.
به لطف محتوای فیبر بالایی که دارند، احساس اشباع خوبی را به شما می دهند که باعث می شود کمتر به سراغ میان وعده های ناسالم بروید.
علاوه بر این، سیب حاوی کالری نسبتا کمی است که آن را برای میان وعده ایده آل می کند.
میوههایی مثل سیب که کالری کمی دارند، حاوی آب و فیبر زیادی هستند.
یک عدد سیب متوسط فقط ۹۵ کالری دارد، اما حاوی مقدار زیادی فیبر و آب است.
چندین مطالعه نشان دادهاند که مواد غذایی حاوی کالری کم در ایجاد احساس سیری، کاهش کالری مصرفی و کاهش وزن تأثیرگذار هستند.
در یک مطالعه، شرکتکنندگان به دو گروه تقسیم شدند.
گروهی سیب و گروه دیگر بیسکویت جو خوردند.
نتایج این مطالعه نشان داد که گروهی که سیب خورده بودند، کاهش وزن و کاهش کالری مصرفی را تجربه کردند.
این در حالی است که افرادی که بیسکویت جو خوردند، چنین چیزی را تجربه نکردند.
بسیاری از مطالعات نشان دادهاند که فیبر موجود در سیب با کاهش وزن بدن و کاهش چشمگیر احتمال ابتلا به چاقی شدید در ارتباط است.
مصرف فیبر ممکن است سرعت هضم غذا را کاهش دهد و باعث شود با وجود مصرف کالری کمتر، احساس سیری بیشتر کنید.
فیبر ممکن است سلامت دستگاه گوارش را بهبود ببخشد و باکتریهای مفید موجود در روده را تغذیه کند که این موضوع میتواند به سلامت متابولیک و کنترل وزن کمک کند.
در مطالعات انجام شده روی خانمهای دچار اضافه وزن شدید که رژیم غذایی کمکالری یا رژیم غذایی مخصوص کاهش وزن را دنبال کردند، نشان داده شد که مصرف سیب با کاهش وزن در ارتباط است.
در یک مطالعهی دیگر، زنان به سه گروه تقسیم شدند و هر گروه بهطور منظم سیب، گلابی یا بیسکویت جو خوردند.
میزان کالری و فیبر موجود در مواد غذایی ذکر شده یکسان است.
نتایج این مطالعه نشان داد که گروهی که سیب خوردند، بعد از ۱۲ هفته ۱٫۲ کلیوگرم وزن کم کردند، اما گروهی که بیسکویت جو خورده بودند، کاهش وزن چشمگیری را تجربه نکردند سیب نه تنها به کاهش وزن کمک میکند، بلکه ممکن است کیفیت رژیم غذایی را بهبود ببخشد و احتمال ابتلا به چاقی مفرط را در کودکان کاهش دهد.
محافظت در برابر بیماری های مزمن
مصرف منظم سیب با کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن مرتبط است.
آنتی اکسیدان های موجود در سیب می توانند به مبارزه با التهاب و کاهش خطر بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ کمک کنند.
بنابراین خوردن سیب می تواند به طول عمر طولانی تر و سالم تر کمک کند.
سلامت مغز
برخی مطالعات نشان می دهد که سیب ممکن است به سلامت مغز کمک کند.
آنتی اکسیدان های موجود در سیب ممکن است به محافظت از مغز در برابر استرس اکسیداتیو کمک کند، که با افزایش سن به کاهش قدرت شناختی کمک می کند.
این باعث می شود سیب ها برای افرادی که می خواهند از سلامت روان خود مراقبت کنند، گزینه ای عالی باشد.
برایتان جالب خواهد بود
درمان یبوست: این خوراکی ها برای درمان فوری یبوست، معجزه می کنند!
منابع ویتامین C: بهترین میوه و سبزیهای سرشار از ویتامین C
۷ ماده غذایی برای شادی و فرار از افسردگی
سیر چگونه می تواند فشار خون شما را به طور طبیعی کاهش دهد؟+میزان و نحوه مصرف
راه سریع رهایی از استرس + نکاتی که باید بدانید
با این روش میگرن را غافلگیر کنید!
علائم هشدار دهنده سکته مغزی چیست؟
۱۴ فایده گریه برای بدن که تا به حال نمیدانستید!
با خواندن خواص این سبزی همه کاره، به پای ثابت رژیم غذایی تان تبدیل می شود!
نوشته چرا باید هر روز یک عدد سیب بخوریم؟ اولین بار در مجله خبری چشمک.
پدیدار شد.